Countrymill Dreamteam

Demi Vermeulen rijdt zilver EN brons op paralympische spelen

Demi Vermeulen heeft op de Paralympische Spelen in Rio een fantastische zilveren medaille weten te behalen met haar individuele proef. Demi zat met haar score maar 0,06% af van een eerste plek. Naast individueel zilver behaalt Demi met het Nederlandse team een bronzen medaille. Demi, al het harde werken wordt beloond, gefeliciteerd, wij zijn ontzettend trots op jou!!!

demi vermeulen rio zilver en brons

Nieuws

Vrijdagavond 10 juni heeft onze zeer geslaagde Dreamteam Night plaatsgevonden.
Alle leden hebben hun plannen bekend gemaakt aan de sponsoren en bezoekers. Wij kunnen alleen maar zeggen dat wij ontzettend trots zijn op onze leden!

Eventing amazone Alice Naber-Lozeman en para dressuurruiter Demi Vermeulen hopen dit jaar mee te kunnen rijden met de Olympische spelen in Rio. Alice is bij de twee observatiewedstrijden in Badminton (UK) en Saumur (FR) beste Nederlander geworden. Alice: "Ik hoop mijn paardenin vorm te houden tot aan Rio!". Demi moet voor Rio nog één observatiewedstrijd rijden, dat is het NK Ermelo op 14-17 juli. 

Mark Stuiver richt zich op zijn grote passie vrijheidsdressuur en bitloos rijden. Hij geeft diverse clinics, demonstraties en shows. Hiernaast maakt hij video's voor zijn Youtube kanaal en schrijft en filmt hij reviews over producten die hij test voor Country Mill. Een complete fanclub stond te trappelen om een handtekening en een foto.

Onze dressuurtopper Femke Beljon had dit jaar het doel om als Grand Prix amazone te mogen starten. Dit is haar zelfs zo snel gelukt dat zij zich komend jaar vooral wil richten op het zelf opleiden van paarden waarbij het niveau varieert van zadelmak tot Grand Prix.

Bij de junioren hebben wij nóg een dressuurtopper, Febe van Zwambacht. Haar doel is dit jaar mee te kunnen rijden bij het EK Junioren. Tot nu toe is zij bij de twee observatiewedstrijden geëindigd als beste Nederlander, waardoor zij er enorm goed voor staat. Febe: "De derde observatiewedstrijd voor het EK, daar heb ik ook wel vertrouwen in!".

Wereldkampioen Ewoud Boom is dit jaar begonnen met een nieuwe pony, die hij nu aan het opleiden is. Van zijn sponsor Hatro Transport uit Ochten heeft Ewoud twee paarden beschikbaar gesteld gekregen. Met één hiervan heeft hij afgelopen winter al drie indoors gewonnen. Komende winter wil hij opnieuw indoors gaan starten. Met een 6-jarig paard waar Ewoud enorm veel verwachtingen van heeft, wil hij zich gaan richten op de internationale wedstrijden. Ewoud hoopt er dit jaar een tweede en derde paard bij te vinden om een goed nieuw team te kunnen vormen.

Springruiter Leontine Bruin heeft op dit moment zes paarden en traint met twee hiervan om dit jaar mee te starten op Young Rider niveau. Leontine: "Mijn twee paarden zijn hier op dit moment nog niet helemaal klaar voor. Ik richt me dit jaar op de nationale wedstrijden 1.40, waar ik hoop goed mee te kunnen komen zodat ik eind dit jaar kan starten als Young Rider". 

Country Mill Dreamteam groepsfoto 2016 2
V.l.n.r. boven: Ewoud Boom, Femke Beljon, Demi Vermeulen, Alice Naber-Lozeman, Mark Stuiver.
Onder: Leontine Bruin en Febe van Zwambagt.

 

Volg ons op Facebook!

Op onze Dreamteam facebook pagina houden wij iedereen op de hoogte van de meest recente prestaties van onze ruiters! 


Klik hier om naar onze facebook pagina te gaan.

Sponsoren

Ons Dreamteam kan niet zonder sponsoren, daarom zijn wij heel erg dankbaar voor de steun van onze trouwe sponsoren! Rechts in de balk vindt u de logo's van al onze sponsoren. Wanneer u op het logo klikt komt u op de website van de betreffende sponsor, waar u alle informatie over deze sponsor kunt vinden.

Heeft u interesse om ons Dreamteam te sponsoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruiters

Ons Dreamteam bestaat uit ruiters van verschillende disciplines. Wilt u meer weten over onze ruiters? Klik dan in de linkerbalk op de naam van één van onze ruiters. Wilt u op de hoogte blijven van de prestaties die zij leveren? Volg ons dan op facebook!