Dressuur

Winkel & team

Bij Country Mill werken wij met enthousiaste en gedreven mensen die kennis en ervaring hebben binnen de paardensport. Hier stellen we de medewerkers kort aan je voor.

Herman van de Bunt

Eigenaar, verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter
Herman rijdt zelf western en heeft wedstrijdervaring in alle disciplines. Met zijn paard "Country Mill Cash Kid" is hij Nederlands en Europees kampioen geweest. Natural Horsemanship is een onderdeel dat Herman zelf ook actief beoefent. Voor een zadelmeting met Herman kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je kunt Herman rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Francisca van der Poorte

Bedrijfleidster
Francisca is ruim 20 jaar actief ruiter in de westernsport, geeft les en is daarnaast jurylid van de WRAN. Francisca is afgestudeerd in Deurne en heeft daar haar diploma “Westerninstructrice” behaald. Tevens heeft Francisca ca. 5 jaar haar eigen bedrijf met een pensionstalling van ruim 75 stallen gerund.
Je kunt Francisca rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fleur Nijeboer

Verkoop adviseur en zadelfitter
Fleur is zelf actief ruiter in de westernsport. Fleur is afgestudeerd in Deurne en heeft daar haar diploma "Westerninstructrice" behaald. Door veel bijscholing van diverse nationale en internationale trainers heeft Fleur enorm veel kennis opgebouwd in de westernsport. Fleur geeft revalidatietrainingen in samenwerking met osteopaat/fysiotherapeut Martin van den Dungen. Ook de Engelse sport is haar niet onbekend en heeft ze veel ervaring in trainingstechnieken en gebruik van tack. Voor een zadelmeting met Fleur kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je kunt Fleur rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Talitha van der Helm

Verkoop adviseur
Talitha is actief geweest in de dressuur en endurance sport. Op dit moment rijdt zij vooral recreatief. Haar voornemens zijn om weer wedstrijden te gaan rijden. Mede door de pensionstal die haar familie al meer dan 20 jaar runt heeft Talitha heel veel praktijkervaring opgebouwd in de ruitersport.
Talitha is o.a. gespecialiseerd in het aanmeten van leren rijlaarzen en het adviseren over voeders en supplementen. Voor alle maatwerk voor de ruiter kan je langskomen bij Talitha of een afspraak bij haar maken.
Je kunt Talitha rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arno Bosch

Verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter
Arno rijdt actief in de springsport en ook de mensport is hem bekend. Hij heeft een ruime ervaring als zadelmaker en verricht vrijwel alle reparaties. Arno heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde zadelmakers en heeft zijn eigen technieken door de jaren heen nog meer verbeterd. Door continue up to date te blijven van de hedendaagse technieken die worden gebruikt in de tuigage en zadels, kan hij voor vrijwel elke discipline alle voorkomende reparaties zelf uitvoeren. Voor een zadelmeting met Arno kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je kunt Arno rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Savannah van der Horst

Verkoopadviseur / marketing medewerker
Savannah heeft ervaring in de engelse- en westernsport en heeft ervaring opgedaan in de engelse wedstrijdsport. Zij houdt onze website en social media pagina's up to date en schrijft onze nieuwsbrieven. Savannah is verantwoordelijk voor projecten, evenementen en marketing. Tevens adviseert zij klanten in de showroom in vrijwel elke tak van de sport. Voor alle maatwerk van de ruiter kan je langskomen bij Savannah of een afspraak bij haar maken. Naast deze werkzaamheden regelt Savannah alle activiteiten en publicaties rondom het Country Mill Dreamteam.
Je kunt Savannah rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Melissa Lokhorst

Verkoop adviseur / zadelpasser / bitfitter / planner
Melissa is zelf actief ruiter in de westernsport en is daarin steeds meer te zien op wedstrijden. Melissa heeft een jaar lang ervaring op gedaan in Texas en wordt nu nog regelmatig bijgeschoold op verschillende gebieden van het paardenvak. Melissa is gespecialiseerd in het aanmeten van western chaps en het shapen van hoeden. Hiervoor kan je bij Melissa langskomen of een afspraak bij haar maken.
Je kunt Melissa rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Melissa maakt de afspraken van de zadelmetingen. Ook is Melissa gespecialiseerd in het aanmeten van westernzadels en is zij bitfitter. Voor een zadelmeting of bitfit sessie met Melissa kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rachelle Reugebrink

Planning / verkoopadviseur
Rachelle is altijd zeer actief geweest in de westernsport. Op dit moment heeft zij een jong paard waarmee zij wederom de westernsport gaat beoefenen. Rachelle doet de planning van al onze zadelmetingen en adviseert in onze winkel.
Je kunt Rachelle rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joke Geurtsen

Administratief medewerker
Joke is niet actief in de ruitersport. Zij doet de administratie van Countrymill. Voor vragen over facturen of andere administratieve zaken kan je Joke rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ingrid van de Bunt

Backoffice medewerker
Ingrid is altijd recreatief ruiter geweest in western en engels rijden. Zij werkt op onze backoffice waar onder andere de pakketten binnen komen en worden uitgepakt. 
Je kunt Ingrid rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Amerigo website openen
 • Anky website openen
 • Ariat website openen
 • Bucas website openen
 • BR website openen
 • Busse website openen
 • Burioni
 • Carhartt website openen
 • Cavallo website openen
 • Cavalor website openen
 • Cinch westernbroeken
 • Classic Equine website openen
 • Cowboy Magic website openen
 • Cruel Girl westernbroeken
 • Cowgirl Tuff westernbroeken
 • Döbert website openen
 • Ekkia website openen
 • Equiline website openen
 • Fairfax singels
 • Equitaly website openen
 • Pavo website openen
 • Sectolin website openen