Dressuur

Disciplines

De mensport is een tak van de ruitersport die steeds populairder wordt. Als menner ben je op zoek naar sterk en degelijk materiaal, het liefste met zo min mogelijk onderhoud. Wij kunnen je met ons brede assortiment aan mensport artikelen voorzien van de juiste benodigdheden.

Mentuig op maat

Een mentuig moet uiteraard goed passen. Daarom maken wij onze mentuigen speciaal voor jou op maat. Wij werken met bekende merken als Zilco en Ideal en wij kunnen tevens exclusieve handgemaakte tuigen op maat laten maken. Voor het aanmeten van een tuig maak je een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033 - 246 2718. Je kunt dan met jouw paard en wagen langs komen om een mentuig passend te laten maken en te testen. Bij het aanmeten van mentuigen kunnen wij de meeste aanpassingen ter plekke verrichten in onze zadelmakerij.

Voor deskundig en professioneel advies kan je altijd bellen of langs komen in onze winkel. Heb je twijfels of je huidige tuig wel goed ligt, dan kunnen wij daar (op afspraak) advies over geven en eventueel nodige aanpassingen verrichten.