Ruiters

Het Country Mill Dreamteam bestaat uit professionele ruiters in verschillende disciplines die op (internationaal) topniveau rijden. Wilt u meer weten over onze ruiters? Klik dan op de naam van één van onze ruiters. Wilt u op de hoogte blijven van de prestaties die zij leveren? Volg ons dan op facebook!

Sponsoren

Ons Dreamteam kan niet zonder sponsoren, daarom zijn wij enorm dankbaar voor de steun van onze trouwe sponsoren! U vindt de logo's van al onze sponsoren in de slider onderaan op onze website. Wanneer u op het logo klikt komt u op de website van de betreffende sponsor, waar u alle informatie over deze sponsor kunt vinden.

Gouden sponseren

Een speciale dank gaat uit naar onze gouden sponsoren: www.countrymill.nl, Working Horse, www.bcebikes.nl, www.de-hoogh.com, www.bvreklame.nl en www.digiplek.nl.

Ook Dreamteam sponsor worden?

Heeft u interesse om ons Dreamteam te sponsoren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mara de Vries

Mara de Vries

Under construction.

Aniek de Laat

Aniek de Laat

Under construction.

Petra van Ede

Petra van Ede

Petra van Ede

Petra van Ede

Ik ben Petra van Ede, 38 jaar en ik run sinds 2018 onze eigen stal Bouwmeester Reininghorses samen met mijn partner Walter Bouwmeester in Moordrecht. Samen hebben wij ons zoontje Mick van 9 jaar.

Vorig jaar was voor ons nogal een hectisch jaar waarin ik nog onze zaak draaiende hield op onze vorige locatie Caitewick Westernstables in Barneveld met het trainen van onze trainingspaarden en het uitbrengen op wedstrijden van deze paarden. Mijn partner Walter organiseerde de gehele verbouwing van onze nieuwe locatie vanuit Moordrecht.

Ik vind vooral het opleiden van jonge paarden tot wedstrijd klaar maken 1 van de mooiste kanten van mijn werk dat geeft wel echt een kick om met een eigen opgeleid paard internationaal succes te behalen.

Dit gezegd was het afgelopen jaar dan weliswaar hectisch maar ook erg mooi. Op sportgebied heb ik de mogelijkheid gehad om verschillende paarden ook op internationaal niveau uit te brengen en niet zonder succes. Met de 4 jarige merrie Cee u in Tinseltown won ik de level 1 European Futurity plaatste ik in alle levels 1,2,3 en 4 op de Belgische futurity en als afsluiter wonnen we de Duitse Breeders Futurity level 1 met de prachtige score van 221!

Op de Belgische futurity pakte ik eveneens de titel in de 3 jarige Futurity level 1 met de hengst Zannatrashya. Beide opgeleid door Bouwmeester Reininghorses.

Voor het aankomende jaar hoop ik vooral dat we onze eigen plek verder kunnen uitbouwen tot onze droomplek en dat we eveneens op sport gebied ook zeer succesvol mogen zijn.

Social media

Petra is op Facebook te vinden op haar persoonlijke pagina Petra van Ede. Ook heeft zij een Facebook pagina van het bedrijf Bouwmeesterreininghorses.

Jamie Verkerk

Jamie Verkerk

Under construction.

Demi Vermeulen

Demi Vermeulen

Demi Vermeulen

Demi Vermeulen

Ik ben Demi Vermeulen, 23 jaar, en ik ben para dressuur amazone. Ongeveer 12 jaar geleden ben ik begonnen met de paardensport. Ik kom niet uit een paardenfamilie en ben gewoon begonnen op een manege. Het bleek een heel geschikte sport voor mij én ik vond het ook nog eens heel erg leuk. Sindsdien is het een beetje uit de hand gelopen en is het inmiddels waar mijn leven om draait. De paardensport staat op nummer 1.

Naast het leven als topsporter ben ik ook een rechtenstudente. De bachelor Nederlands Recht heb ik afgerond en op het moment ben ik bezig met mijn Master Burgerlijk Recht. Dit schooljaar zal ik afstuderen.

De afgelopen jaren heb ik super veel mooie successen mogen meemaken. In 2011 won ik met Chiara mijn allereerste medaille op een kampioenschap, we wonnen individueel brons in de kür op het EK. Daarna ging het heel snel. Zo won ik met het paard Vanness individueel brons en team zilver op het WK in 2014 en kwam in 2016 mijn grootste droom uit. Met Burberry mocht ik naar de Paralympische Spelen in Rio! En daar wonnen we ook nog eens team brons en individueel zilver!

In 2017 & 2018 heb ik veel mooie overwinningen geboekt met het paard Ciska (van Femke Beljon), zo wonnen we alle proeven op een internationale wedstrijd in Deauville en wonnen we tijdens Indoor Brabant.

December 2018 ben ik begonnen aan een nieuw avontuur met het paard Wannabe (van Carlien Hoedemaker). We hebben als ultieme doel de Paralympische Spelen in Tokyo. In de korte tijd dat we een combinatie zijn hebben we al 3 A-kaderscores bij elkaar gereden en verschillende keren gewonnen! Voor 2019 hopen we ons de selecteren voor het EK in Rotterdam. We gaan ervoor met het super team van sponsoren, familie en supporters om mij heen!

Social media

Facebook: www.facebook.com/demi.vermeulen
Instagram: www.instagram.com/vermeulendemi/

Roxana Graman

Roxana Graman

Under construction.

Beau Posthumus

Beau Posthumus

Under construction.

Sponsoren bedankt!

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen