Dressuur

Leontine Bruin

Leontine Bruin

Mijn naam is Leontine Bruin ik ben 21 jaar oud en woon in Wilp. Mijn ouders hebben een pensionstalling genaamd Stal Bruin waar ik nu werk voor World Trade Horses.

Vanaf mijn 6e jaar was ik al fanatiek bij de pony’s en reed ik mijn eerste wedstrijd. Op mijn 12e mocht ik mijn eerste EK eventing rijden met de pony Knock out en behaalde hier een 9e plek, uiteindelijk heb ik 4 keer deel mogen nemen aan het Europees kampioenschap met 3 verschillende pony’s in 2 verschillende disciplines. In 2011 wonnen wij een bronzen medaille met het Nederlandse team en in 2012 behaalde ik individueel een 5e plek in de discipline springen.

Sinds 2017 werk ik voor World Trade Horses.  Hier worden paarden ingekocht die ik mag opleiden en uitbrengen. De niveaus van de paarden verschillen van de klasse L tot 1,45m. de paarden worden wekelijks uitgebracht op wedstrijd. De ontwikkelingen die ik samen met de paarden doormaak is waar ik het voor doe. Inmiddels behoor ik bij de senioren en mijn doel is om van het zomer goed mee te kunnen draaien op de 2* wedstrijden. Ik kijk er naar uit om hier na toe te werken.