Dressuur

Lilli van den Hoogen

Lilli van den Hoogen

Lilli van den Hoogen

Ik ben Lilli van den Hoogen en ben 15 jaar en zit op een topsport school in Vleuten. Op dit moment heb ik 2 D-pony’s en een paard.

Ik ben begonnen met ponyrijden toen ik 7 jaar was. Charlie was mijn eerste eigen pony. Charlie is een B-pony. Met hem ben ik begonnen met Bixie wedstrijden en heb alle klasses t/m de M dressuur met hem gereden. Met als hoogtepunt een bronzen medaille op het NK.

Daarna kreeg ik Forest Gump een super gave witte C pony. Met Forest ben ik Nederlands Kampioen in het Z1 geworden. Ook heb ik met hem nog Z2 gestart. Toen had ik ook Flamingo Star al, een Duitse goedgekeurde rijpony hengst. Toen ik 12 jaar oud was heb ik met hem mijn eerste Internationale Wedstrijden gereden.

Lilli van den Hoogen

In Duitsland hebben we Martinez Candyman gevonden een stoere goedgekeurde valk hengst. Ik heb hem gekregen toen hij 5 jaar oud was en ik 12. We zijn begonnen in de M1, hebben een zilveren medaille op het NK gehaald in de klasse Z1. Toen hij 6 jaar oud was hebben we onze eerste kaderscores gehaald. In 2018 zijn we opgenomen in het B-kader. Sinds 2019 zitten we in het A-kader bij de pony’s.

In 2018 heb ik ook bij Children gereden met Turfhorst Woodstock. Met hem ben ik naar de Europesche Kampioenschappen in Fontainbleau geweest, waar we team goud hebben behaald en individueel vijfde zijn geworden. Dit was echt super leuk!

Nespresso destijds van de familie Gilbers en nu van de familie Lock is als 3-jarige bij ons op stal gekomen. Ik heb met hem de 4 en 5 jarige Divoza cup gewonnen in 2018 en 2019.

Lilli van den Hoogen

Sinds November 2018 staat Don Davino Horsepoint van de familie Pleijter en Dick Farro bij ons op stal. Hij is eerst door Kim Noordijk gereden, hij de 5 en 6 jarige Divoza cup heeft gewonnen. Sinds 2019 zit ik met hem in het B-kader.

Sinds een paar maanden heb ik het paard Iconic op stal en hoop volgend jaar met hem bij de junioren te gaan rijden.