Dressuur

Petra van Ede

Petra van Ede

Woonplaats
Barneveld

Geboortedatum
9-1-1980

Discipline en niveau
Petra rijdt in de discipline reining op zowel nationaal als internationaal niveau.

Rijdt deze paarden
De wedstrijdpaarden van Petra kunnen wisselend zijn. Een aantal van haar showpaarden in 2016 waren: Spook so Fly, Wimpys wound up, lil ruf melody, shining Daimler, Hesa pine Royal Cash, Montana Zans nic, my diamonds pearl, Royal Einstein en Crome don't Corrode.

Doel voor komend jaar
Eén van Petra's doelen is om een 3-jarige klaar te maken voor de grotere 4 jarige futurities van 2017. "Ook zou ik mij heel graag kwalificeren voor het a kader team van de KNHS".

Wedstrijdkalender 2017
De wedstrijd kalender voor 2017 is nog niet volledig gepland voor Petra. Voorlopig heeft zij op de planning staan: op nationaal niveau de 4 DRHA shows en op internationaal niveau de Eurofuturity in Kreuth (DL) en de European Affiliate Championships in Polen. :

Trots op deze behaalde resultaten
"Ik heb het afgelopen jaar op NRHA shows meerdere eerste, tweede en derde plaatsingen behaald met verschillende paarden. Ook heb ik op de derby in Mooslarque in de level 2 een vierde plaats behaald". Het meest trots is Petra op het behalen van haar EK titels uit 2008 Zweden met het paard Little smart Jameen. 2011 Zwitserland met Betcha Boots Whiz, 2015 Frankrijk met spook so fly. In 2014 was Petra reserve champion in Oostenrijk met Wimpys Wound Up. "Ook was mijn eerste futurity overwinning een bijzondere, Belgium futurity 2013 met hesa pine Royal cash". 

Social media
Petra is op Facebook te vinden op haar persoonlijke pagina Petra van Ede. Ook heeft zij een Facebook pagina van het bedrijf Bouwmeesterreininghorses.

petra 8 Petra van Ede sliding