Dressuur

Petra van Ede

Petra van Ede

Ik ben Petra van Ede, 38 jaar en ik run sinds 2018 onze eigen stal Bouwmeester Reininghorses samen met mijn partner Walter Bouwmeester in Moordrecht. Samen hebben wij ons zoontje Mick van 9 jaar.

Vorig jaar was voor ons nogal een hectisch jaar waarin ik nog onze zaak draaiende hield op onze vorige locatie Caitewick Westernstables in Barneveld met het trainen van onze trainingspaarden en het uitbrengen op wedstrijden van deze paarden. Mijn partner Walter organiseerde de gehele verbouwing van onze nieuwe locatie vanuit Moordrecht.

Ik vindt vooral het opleiden van jonge paarden tot wedstrijd klaar maken 1 van de mooiste kanten van mijn werk dat geeft wel echt een kick om met een eigen opgeleid paard internationaal succes te behalen.

Dit gezegd was het afgelopen jaar dan weliswaar hectisch maar ook erg mooi. Op sportgebied heb ik de mogelijkheid gehad om verschillende paarden ook op internationaal niveau uit te brengen en niet zonder succes. Met de 4 jarige merrie Cee u in Tinseltown won ik de level 1 European Futurity plaatste ik in alle levels 1,2,3 en 4 op de Belgische futurity en als afsluiter wonnen we de Duitse Breeders Futurity level 1 met de prachtige score van 221!

Op de Belgische futurity pakte ik eveneens de titel in de 3 jarige Futurity level 1 met de hengst Zannatrashya. Beide opgeleid door Bouwmeester Reininghorses.

Voor het aankomende jaar hoop ik vooral dat we onze eigen plek verder kunnen uitbouwen tot onze droomplek en dat we eveneens op sport gebied ook zeer succesvol mogen zijn.

Social media

Petra is op Facebook te vinden op haar persoonlijke pagina Petra van Ede. Ook heeft zij een Facebook pagina van het bedrijf Bouwmeesterreininghorses.