Dressuur

Laarzen

Een goed passend paar rijlaarzen is ondenkbaar. Niet iedereen is hetzelfde en ook niet elk been, daarom helpen wij graag met uitzoeken van de perfecte laars. Wij hebben meerdere pas- en showmodellen voorradig, kom gerust eens langs om inspiratie te doen. Wij kunnen je adviseren op basis van discipline, model, materiaal en persoonlijke wensen. We hebben en uitgebreid aanbod aan rijlaarzen waarbij comfort en kwaliteit bovenaan staan. Bij Country Mill kan je de volgende merken vinden: Kingsley, Petrie, Cavallo en Ariat. Kingsley en Petrie hebben ook een configurator waar je jouw laars al kan samenstellen. Kom gerust eens langs in de winkel voor vrijblijvend advies of inspiratie.

Niet iedereen is hetzelfde en ook niet elk been, daarom helpen wij graag met uitzoeken van de perfecte laars. Eerst zullen uw wensen doornemen, waarna we uw benen op zullen meten voor de perfect passende laarzen.

Wil jij gelijk weten hoe jouw droomlaarzen eruit komen te zien? Of wil je inspiratie op doen om te kijken wat echt bij jou past? Kingsley en Petrie hebben speciale configuratoren waar je jouw laarzen helemaal naar wens kan samenstellen en gelijk het resultaat ziet. In het echt kunnen de kleuren iets afwijken.

Wilt u laarzen laten aanmeten?
Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Terugbelverzoek laarzen aanmeten