Dressuur

Laarzen

Pagina met uitleg over aanmeten en merken laarzen under construction.

Laarzen configurator pagina under construction.

Wilt u laarzen laten aanmeten?
Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor een afspraak.

Terugbelverzoek laarzen aanmeten

Kingsley werkt uitsluitend met top kwaliteit materialen. Alle leersoorten en accessoires worden zorgvuldig uitgezocht, hierbij wordt speciaal gekeken naar de dikte en de kwaliteit van het leer. Kingsley werkt uitsluitend met de beste kwaliteit kalfsleder, hierdoor krijg je een laars/schoen met perfecte pasvorm en balans tussen comfort en duurzaamheid. Alle schoenen en laarzen worden met de hand gemaakt, dit zorgt voor een exclusief en duurzaam product.

De mogelijkheden om je unieke paar rijlaarzen zijn echt oneindig! De keuze uit modellen, leersoorten en materialen is oneindig en je kunt jouw unieke paar rijlaarzen vanaf de bank online samenstellen. Uiteraard kan je je rijlaarzen ook ter plekke bij ons in de winkel samenstellen. Je hebt dan de mogelijkheid om alle leersoorten in het echt te bekijken, te voelen en met elkaar te matchen.

Houd je niet in en ontwerp hier jouw unieke paar droomlaarzen!
kingslesy laarzen ontwerpen countrymill

Leerstalen Kingsley bruine tinten

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd de ring binnenrijden. Met de Customize Your Boots (CYB) tool, kan je heel eenvoudig jouw droomlaarzen samenstellen. Vervolgens plannen we een afspraak in om de door jou samengestelde laarzen in de juiste maat aan te meten. Je kunt de laarzen ook ter plekke bij ons in de winkel samenstellen met de CYB tool. Je hebt dan de mogelijkheid om alle leersoorten in het echt te bekijken, te voelen en met elkaar te matchen.

Je hebt bij Petrie de mogelijkheid om van jouw laarzen een uniek paar te maken door te kiezen voor speciale leersoorten en materialen zoals croco- of stuisvogel leer. Denk ook aan verschillende kleuren leer, stiksels en afwerkingen zoals strass steentjes of je initialen.

Houd je niet in en ontwerp hier jouw unieke paar droomlaarzen!
customize yout boots petrie countrymill