Dressuur

Laarzen

Kingsley werkt uitsluitend met top kwaliteit materialen. Alle leersoorten en accessoires worden zorgvuldig uitgezocht, hierbij wordt speciaal gekeken naar de dikte en de kwaliteit van het leer. Kingsley werkt uitsluitend met de beste kwaliteit kalfsleder, hierdoor krijg je een laars/schoen met perfecte pasvorm en balans tussen comfort en duurzaamheid. Alle schoenen en laarzen worden met de hand gemaakt, dit zorgt voor een exclusief en duurzaam product.

De mogelijkheden om je unieke paar rijlaarzen zijn echt oneindig! De keuze uit modellen, leersoorten en materialen is oneindig en je kunt jouw unieke paar rijlaarzen vanaf de bank online samenstellen. Uiteraard kan je je rijlaarzen ook ter plekke bij ons in de winkel samenstellen. Je hebt dan de mogelijkheid om alle leersoorten in het echt te bekijken, te voelen en met elkaar te matchen.

Houd je niet in en ontwerp hier jouw unieke paar droomlaarzen!
kingslesy laarzen ontwerpen countrymill

Leerstalen Kingsley bruine tinten Leerstalen Kingsley rode tinten Leerstalen Kingsley zwarte tinten Leerstalen Kingsley blauwe tinten Leerstalen Kingsley grijze tinten Leerstalen Kingsley speciale tinten