Dressuur

Maatwerk ruiter

Jouw kleding en laarzen moeten jou ondersteunen en beschermen tijdens het rijden, dat geldt voor elke tak van de ruitersport.
Wij helpen jou daar bij door geheel naar jouw voorkeuren en op maat jouw laarzen, veiligheidshelm en rijjasje samen te stellen!

Naar jouw smaak maken wij onder andere:

  • Petrie rijlaarzen
  • Kingsley rijlaarzen
  • Cavallo rijlaarzen
  • GPA helmen
  • Charles Owen helmen
  • KEP Italia helmen
  • KASK helmen
  • Equiline rijjasjes
  • Airowear bodyprotectors

Zelf een item samenstellen neemt enige tijd in beslag. Je kunt hier het beste telefonisch een afspraak voor maken om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Je kunt uiteraard ook zonder afspraak bij ons terecht.

Om er voor te zorgen dat jouw op maat gemaakte laarzen perfect zullen passen, meten wij jouw laarzen bij voorkeur aan in de middag. Je kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken, zodat je er zeker van bent dat er een laarzenspecialist aanwezig is. Je kunt hiervoor uiteraard ook gewoon langs komen in onze winkel, bij voorkeur in de middag.

De prijzen onze op maat gemaakte artikelen zijn sterk afhankelijk van het merk, het materiaal, maatwerk en eventuele extra opties.

GPA staat bekend om haar haar meest luchtdoorlatende en lichtgewicht helmen.

Alle helmen van GPA voldoen aan de meest strenge veiligheidskeurmerken die gelden in Europa en Amerika.

Kom naar onze winkel, pas en stel je eigen unieke GPA helm samen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je kunt al vast wat inspiratie op doen door op onderstaande afbeelding te klikken.

GPA First Lady collage countrymill

Kingsley werkt uitsluitend met top kwaliteit materialen. Alle leersoorten en accessoires worden zorgvuldig uitgezocht, hierbij wordt speciaal gekeken naar de dikte en de kwaliteit van het leer. Kingsley werkt uitsluitend met de beste kwaliteit kalfsleder, hierdoor krijg je een laars/schoen met perfecte pasvorm en balans tussen comfort en duurzaamheid. Alle schoenen en laarzen worden met de hand gemaakt, dit zorgt voor een exclusief en duurzaam product.

De mogelijkheden om je unieke paar rijlaarzen zijn echt oneindig! De keuze uit modellen, leersoorten en materialen is oneindig en je kunt jouw unieke paar rijlaarzen vanaf de bank online samenstellen. Uiteraard kan je je rijlaarzen ook ter plekke bij ons in de winkel samenstellen. Je hebt dan de mogelijkheid om alle leersoorten in het echt te bekijken, te voelen en met elkaar te matchen.

Houd je niet in en ontwerp hier jouw unieke paar droomlaarzen!
kingslesy laarzen ontwerpen countrymill

Leerstalen Kingsley bruine tinten

Vanuit de gedachte comfort en schoonheid te combineren, ontwerpt Petrie karakteristieke rijlaarzen passend bij elke gelegenheid. Van een ontspannen buitenrit tot geconcentreerd de ring binnenrijden. Met de Customize Your Boots (CYB) tool, kan je heel eenvoudig jouw droomlaarzen samenstellen. Vervolgens plannen we een afspraak in om de door jou samengestelde laarzen in de juiste maat aan te meten. Je kunt de laarzen ook ter plekke bij ons in de winkel samenstellen met de CYB tool. Je hebt dan de mogelijkheid om alle leersoorten in het echt te bekijken, te voelen en met elkaar te matchen.

Je hebt bij Petrie de mogelijkheid om van jouw laarzen een uniek paar te maken door te kiezen voor speciale leersoorten en materialen zoals croco- of stuisvogel leer. Denk ook aan verschillende kleuren leer, stiksels en afwerkingen zoals strass steentjes of je initialen.

Houd je niet in en ontwerp hier jouw unieke paar droomlaarzen!
customize yout boots petrie countrymill