Dressuur

Winkel & team

Bij Country Mill Horse Support stellen wij het paard centraal. Zoals bij een ruitersportzaak de ruiter centraal staat, komt bij ons het paard op de eerste plaats. Paarden zijn dus ook van harte welkom om mee te komen naar deze locatie.

Eigen zadelmakerij & testhal voor zadel reparatie en maatwerk zadels

Country Mill heeft een eigen zadelmakerij en een testhal om uw zadel of mentuig op uw paard uit te proberen. In de zadelmakerij kunnen we alle typen zadels repareren en daarnaast maken we onze eigen custom made zadels. Tevens kunnen we digitaal zadels aanmeten. Wij maken gebruik van een elektronische meetpad, waarmee wij precies de pasvorm van een zadel kunnen meten. Na zo'n meting kunnen wij in veel gevallen direct in de zadelmakerij de gewenste aanpassing maken. Klaar terwijl je wacht dus! Country Mill heeft meer dan 300 zadels in de showroom, dus voor de klant is er genoeg keus. 

Mentuigen - handgemaakte tuigen op maat

Naast een groot assortiment aan zadels hebben wij een groot assortiment aan mentuigen. Bekende merken als Zilco en Ideal zijn bij ons te vinden en wij kunnen speciale handgemaakte tuigen op maat laten maken. Bij het passen van mentuigen kunnen wij de meeste aanpassingen ter plekke verrichten. 

Accessoires en benodigdheden voor paard en ruiter

Uiteraard hebben wij ook een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires en benodigdheden voor paard en ruiter. Wij doen maatwerk van leren rijlaarzen, wedstrijdjasjes, hoofdstellen en westernchaps. Wij geven advies over voer tot en met endurance uitrusting.

Kortom, bij ons kan je terecht voor alles rondom het paard en de ruiter in vrijwel elke tak van de sport!