Dressuur

Maatwerk ruiter

Jouw kleding en laarzen moeten jou ondersteunen en beschermen tijdens het rijden, dat geldt voor elke tak van de ruitersport.
Wij helpen jou graag met de juiste keuze voor rijlaarzen, veiligheidshelm, bodyprotector, air jacket of een rijasje. Kom gerust eens bij ons langs voor advies of inspiratie.

Naar jouw smaak maken wij onder andere:

  • Petrie rijlaarzen
  • Kingsley rijlaarzen
  • Cavallo rijlaarzen
  • GPA helmen
  • Charles Owen helmen
  • KEP Italia helmen
  • KASK helmen
  • Animo rijjasjes
  • Equiline rijjasjes
  • Airowear bodyprotectors

Zelf een item samenstellen neemt enige tijd in beslag. Je kunt hier het beste telefonisch een afspraak voor maken om er zeker van te zijn dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Je kunt uiteraard ook zonder afspraak bij ons terecht voor vrijblijvend advies of inspiratie.

Om er voor te zorgen dat jouw op maat gemaakte laarzen perfect zullen passen, meten wij jouw laarzen bij voorkeur aan in de middag. Je kunt hiervoor het beste een afspraak maken, zodat je er zeker van bent dat er een laarzenspecialist aanwezig is. 

De prijzen voor op maat gemaakte artikelen zijn sterk afhankelijk van het merk, het materiaal, maatwerk en eventuele extra opties.

Tegenwoordig is het dragen van een veiligheidshelm op de meeste accommodaties verplicht. Maar welke helm past het beste bij jou? Kom vrijblijvend bij ons langs zodat we je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Wij kunnen je adviseren op basis van veiligheid, pasvorm, materiaal en persoonlijke wensen. We hebben een uitgebreid aanbod aan rijhelmen, waarbij veiligheid en kwaliteit bovenaan staan. Bij Country Mill kan je de volgende merken vinden: Kep Italia, GPA, Kask, Charles Owen, Uvex en Harry's Horse. Een aantal van deze merken hebben een configurator waarbij je gelijk kan zien hoe jou droomcap eruit komt te zien. Klik hier om naar de configurators te gaan.

Wil jij gelijk weten hoe jouw droomcap eruit komt te zien? KEP Italia, GPA en Charles Owen hebben speciale configurators zodat je direct kan zien hoe jouw cap wordt.

Een goed passend paar rijlaarzen is ondenkbaar. Niet iedereen is hetzelfde en ook niet elk been, daarom helpen wij graag met uitzoeken van de perfecte laars. Wij hebben meerdere pas- en showmodellen voorradig, kom gerust eens langs om inspiratie te doen. Wij kunnen je adviseren op basis van discipline, model, materiaal en persoonlijke wensen. We hebben en uitgebreid aanbod aan rijlaarzen waarbij comfort en kwaliteit bovenaan staan. Bij Country Mill kan je de volgende merken vinden: Kingsley, Petrie, Cavallo en Ariat. Kingsley en Petrie hebben ook een configurator waar je jouw laars al kan samenstellen. Kom gerust eens langs in de winkel voor vrijblijvend advies of inspiratie.

Wil jij gelijk weten hoe jouw droomlaarzen eruit komen te zien? Of wil je inspiratie op doen om te kijken wat echt bij jou past? Kingsley en Petrie hebben speciale configuratoren waar je jouw laarzen helemaal naar wens kan samenstellen en gelijk het resultaat ziet. In het echt kunnen de kleuren iets afwijken.

Subcategorieën