Paarden hebben een passend harnachement nodig, maar ook voor de ruiter mag het niet ontbreken. Naast een passend paar laarzen en een goede veiligheidshelm moet ook de kleding goed passen en comfortabel zitten. Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige merken Equiline en Animo. Rijbroeken zonder grip, knee-grip of full grip of wedstrijdjasjes welke wij volledig kunnen aanmeten, maar die je ook naar eigen wens kunst personaliseren. Kom gerust eens bij ons langs voor de mogelijkheden.

Equiline

Sinds 1980 staat Equiline voor innovatie, moderniteit en traditie. Dankzij de filosofie gericht op het constante onderzoek van innovatieve materialen en producten die maximaal comfort en welzijn van paard en ruiter garanderen, zonder af te zien van het ontwerp, de stijl en elegantie van Made in Italy, is Equiline door de jaren heen een van de belangrijkste merken geworden in de paardensportwereld. Innovatie, technisch vermogen en elegantie zijn de drie leidende principes van Equiline. Een geschiedenis van ervaring, onderzoek en Italiaans design. Passie voor de wereld van paardrijden en liefde voor paarden. Elk product is geboren uit de kennis van materialen en de behoeften van paarden en ruiters.

Unieke producten van Equiline

"Equiline zet zich elke dag in voor het creëren van unieke producten. Elke creatie is voor mij als een kunstwerk. Equiline gelooft in voortdurend onderzoek en ontwikkeling, het bijhouden van - en vaak anticiperen op - marktinnovaties met een baanbrekende en ecologisch duurzame visie. Het welzijn van het paard en de tevredenheid van onze klanten zijn essentiële waarden, evenals het respect en de zorg voor het milieu. Ride Into Green is de filosofie die alle keuzes van Equiline begeleidt "- oprichter, Paolo Marchetto. Duurzaamheid staat centraal in de strategie van Equiline. Het is niet alleen een ethische behoefte, maar ook een van de belangrijkste drijfveren van innovatie. Ride Into Green past bij de missie en waarden van Equiline: duurzaamheid, verantwoordelijkheid voor het milieu en de productieprocessen met een lage milieu-impact.

Je set volledig naar eigens wens samenstellen

Bij Equiline kan je ook je set volledig naar eigens wens samenstellen. Zowel je dekje, oornetje, als je wedstrijdjasje zijn te customizen. Denk bij je jasje aan de kraag, knopen, zakken, kleur, bies en bij een dekje en/of oornetje aan het aantal biesjes en de kleur van de koorden en de bies. Dit is alles is zelfs te machten met de accessoires voor bij de paardenboxen op de wedstrijden, zoals de stalgordijnen. Creatief zijn is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Equiline

Equiline

Animo

Elegantie en mode-stijl, maar vooral comfort en zoektocht naar nieuwe materialen zijn de sleutelwoorden van het merk Animo. Technische stoffen combineren met kleuren en met de typische charme van het Italiaanse product. Animo bracht een revolutie teweeg in de manier van aankleden van de ruiter: een elegante en harmonieuze totale look die de technische behoeften van een competitieve prestatie vergemakkelijkt. De elastische, aanpasbare en transpirerende materialen laten het lichaam vrij voor elke beweging en de ergonomische, comfortabele lijnen onthullen de kwaliteit van producten die in Italië zijn gemaakt.
Alle fasen van de productiecyclus, van concept tot eindproduct, zijn 100% gemaakt in Italië en worden gekenmerkt door het gebruik van verse, elegante en hoogwaardige materialen, altijd innovatief. Het gebruik van een Animo-item betekent het dragen van een traditioneel Italiaans karakter en stijl, een authentieke interpretatie van het Made in Italy-concept, maar met elegantie en aandacht voor detail, die zijn ontstaan uit de wens om een exclusieve en identificeerbare emotie te geven.

Fantastische collecties van Animo

Al jaren biedt Animo fantastische collecties gemaakt in Italië, ontworpen en voorgesteld om klanten technische producten van de hoogste kwaliteit te bieden. In een markt die elk jaar meer en meer geglobaliseerd wordt, heeft het merk besloten zijn aanbod uit te breiden en klanten de mogelijkheid te geven om de producten te kiezen die hen het beste vertegenwoordigen en ze op zich te laten 'zweren'. Op maat gemaakt is de service die Animo aanbiedt met als doel de Italiaanse productietraditie te benadrukken en zijn producten speciaal te maken en in staat om aan elke wens te voldoen. We begrepen dat maatwerk de nieuwe 'must' is en we willen onze klanten de mogelijkheid geven om hun eigen Animo-kledingstuk te hebben, zodat ze iets kunnen hebben dat hen vertegenwoordigt, weerspiegelt en iets over hen zegt ... en over ons ook. Ze hebben de terugkeer naar hoogwaardige maatwerk toegepast op technische kleding en geven iedereen de kans om hun ‘stofdromen’ uit te laten komen en de wereld te vertellen over hun uniekheid.

Op maat gemaakte kleding

Op basis van deze synergie maken we op maat gemaakte kleding die is afgestemd op de smaak van de klant, zodat zij de outfit van hun en hun team speciaal kunnen maken. Het is een toegewijde service die de paardenwereld op 360 graden omarmt en volledig in ons bedrijfsterrein wordt geproduceerd door gekwalificeerd personeel en gemonitord in elk productiestadium. Men kan plezier hebben met het aanpassen van wedstrijdjasjes, maar ook zadeldekjes, oornetjes, zweetdekens en stalgordijnen. Van alles is te personaliseren, zoals stoffen, kleuren, strass, binding en biesjes ... De enige beperking is de fantasie van de ontwerper!

Animo

Animo

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen