Paarden hebben een passend harnachement nodig, maar ook voor de ruiter mag het niet ontbreken. Naast een passend paar laarzen en een goede veiligheidshelm moet ook de kleding goed passen en comfortabel zitten. Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige merken Equiline. Rijbroeken zonder grip, knee-grip of full grip of wedstrijdjasjes welke wij volledig kunnen aanmeten, maar die je ook naar eigen wens kunst personaliseren. Kom gerust eens bij ons langs voor de mogelijkheden.

Equiline

Sinds 1980 staat Equiline voor innovatie, moderniteit en traditie. Dankzij de filosofie gericht op het constante onderzoek van innovatieve materialen en producten die maximaal comfort en welzijn van paard en ruiter garanderen, zonder af te zien van het ontwerp, de stijl en elegantie van Made in Italy, is Equiline door de jaren heen een van de belangrijkste merken geworden in de paardensportwereld. Innovatie, technisch vermogen en elegantie zijn de drie leidende principes van Equiline. Een geschiedenis van ervaring, onderzoek en Italiaans design. Passie voor de wereld van paardrijden en liefde voor paarden. Elk product is geboren uit de kennis van materialen en de behoeften van paarden en ruiters.

Unieke producten van Equiline

"Equiline zet zich elke dag in voor het creëren van unieke producten. Elke creatie is voor mij als een kunstwerk. Equiline gelooft in voortdurend onderzoek en ontwikkeling, het bijhouden van - en vaak anticiperen op - marktinnovaties met een baanbrekende en ecologisch duurzame visie. Het welzijn van het paard en de tevredenheid van onze klanten zijn essentiële waarden, evenals het respect en de zorg voor het milieu. Ride Into Green is de filosofie die alle keuzes van Equiline begeleidt "- oprichter, Paolo Marchetto. Duurzaamheid staat centraal in de strategie van Equiline. Het is niet alleen een ethische behoefte, maar ook een van de belangrijkste drijfveren van innovatie. Ride Into Green past bij de missie en waarden van Equiline: duurzaamheid, verantwoordelijkheid voor het milieu en de productieprocessen met een lage milieu-impact.

Je set volledig naar eigens wens samenstellen

Bij Equiline kan je ook je set volledig naar eigens wens samenstellen. Zowel je dekje, oornetje, als je wedstrijdjasje zijn te customizen. Denk bij je jasje aan de kraag, knopen, zakken, kleur, bies en bij een dekje en/of oornetje aan het aantal biesjes en de kleur van de koorden en de bies. Dit is alles is zelfs te machten met de accessoires voor bij de paardenboxen op de wedstrijden, zoals de stalgordijnen. Creatief zijn is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Equiline

Equiline

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen