"Onze naam 'Horse-Support' zegt het al, bij ons staat het paard op de eerste plaats!"

Rijhal

Onze locatie beschikt over een overdekte rijhal voorzien van eb- en vloed bodem, waar we een unieke ervaring bieden voor zowel ruiters als de paarden. Bij ons staat het comfort en de prestaties van zowel paard als ruiter centraal. Onze faciliteit is uitgerust met een breed scala aan zadels, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan diverse behoeften van verschillende disciplines en individuele paardenrassen te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van een op maat gemaakte ervaring. Onze gespecialiseerde teamleden zijn ervaren en deskundig op het gebied van zadelpassen. Ze begrijpen het belang van een goed passend zadel voor zowel het comfort van het paard als de prestaties van de ruiter. Bij ons kunnen klanten rekenen op een grondige analyse van hun paard en rijstijl, gevolgd door professioneel advies om het perfecte zadel te vinden.

In onze binnenrijhal bieden we niet alleen de mogelijkheid om verschillende zadels uit te proberen, maar ook om ze in actie te zien. Onze zadelpassers begeleiden klanten tijdens het testen, zodat ze een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Of u nu een recreatieve ruiter bent of een ervaren wedstrijdruiter, wij streven ernaar om uw rijervaring te verbeteren door middel van optimaal comfort en prestaties.

Bezoek onze binnenrijhal en ontdek zelf de voordelen van een goed passend zadel, met de ondersteuning van onze toegewijde specialisten. We kijken ernaar uit om u en uw paard te verwelkomen en samen te werken aan een succesvolle en plezierige rijervaring. Je kan zelf een afspraak maken via direct online inplannen

bak-1

countrymill6_hr

Image
Image
Zadelpasservice: afspraak maken zadelmeting

Afspraak maken zadelmeting

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen