Dressuur

Country Mill Team

Bij Country Mill werken wij met enthousiaste en gedreven mensen die kennis en ervaring hebben binnen de paardensport. Hieronder stellen we de medewerkers in het kort aan je voor:

Herman van de Bunt

Eigenaar, verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter
Herman rijdt zelf western en heeft wedstrijdervaring in alle disciplines. Met zijn paard "Country Mill Cash Kid" is hij Nederlands en Europees kampioen geweest. Natural Horsemanship is een onderdeel dat Herman zelf ook actief beoefent. Voor een zadelmeting met Herman kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je kunt Herman rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Talitha van der Helm

Verkoop adviseur
Talitha is actief geweest in de dressuur en endurance sport. Op dit moment rijdt zij vooral recreatief. Haar voornemens zijn om weer wedstrijden te gaan rijden. Mede door de pensionstal die haar familie al meer dan 20 jaar runt heeft Talitha heel veel praktijkervaring opgebouwd in de ruitersport.
Talitha is o.a. gespecialiseerd in het aanmeten van leren rijlaarzen en het adviseren over voeders en supplementen. Voor alle maatwerk voor de ruiter kan je langskomen bij Talitha of een afspraak bij haar maken.
Je kunt Talitha rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Arno Bosch

Verkoop adviseur, zadelmaker en zadelfitter
Arno rijdt actief in de springsport en ook de mensport is hem bekend. Hij heeft een ruime ervaring als zadelmaker en verricht vrijwel alle reparaties. Arno heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde zadelmakers en heeft zijn eigen technieken door de jaren heen nog meer verbeterd. Door continue up to date te blijven van de hedendaagse technieken die worden gebruikt in de tuigage en zadels, kan hij voor vrijwel elke discipline alle voorkomende reparaties zelf uitvoeren. Voor een zadelmeting met Arno kan je een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Je kunt Arno rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bert van Dijk

Verkoopadviseur / zadelpasser
Bert is oorspronkelijk een allround instructeur niveau 4 van Deurne en is nog steeds actief als ruiter. Samen met zijn vrouw heeft hij een pensionstal gerund en meerdere paarden opgeleid tot en met lichte tour. Door de opleiding "Sportmasseur voor Paarden",  heeft hij zich verder kunnen verdiepen en ontwikkelen in de biomechanica van het paard. Met een onderzoek naar de inwerking van het zadel op het paard met gebruik van de digitale pad, heeft hij nog meer inzicht gekregen in het aanmeten van een goed liggend zadel.
Voor een zadelconsult met Bert kun je een afspraak maken via planningDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Melissa Lokhorst

Verkoop adviseur / zadelpasser / bitfitter / planner
Melissa is zelf actief ruiter in de westernsport en is daarin steeds meer te zien op wedstrijden. Melissa heeft een jaar lang ervaring op gedaan in Texas en wordt nu nog regelmatig bijgeschoold op verschillende gebieden van het paardenvak. Melissa is gespecialiseerd in het aanmeten van western chaps en het shapen van hoeden. Hiervoor kan je bij Melissa langskomen of een afspraak bij haar maken.
Je kunt Melissa rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lisanne Moesbergen

Verkoopadviseur
Lisanne Moesbergen rijdt al paard sinds zijn kan lopen. Zelf heeft ze verschillende paarden opgeleid en rijdt al een paar jaar eventing. Ook is ze momenteel actief in de springsport met haar paarden.
Je kunt Lisanne rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Berny Koudijs

Verkoopadviseur / planner
Berny is zelf actief ruiter in de dressuursport, met name gericht op de fokkerij en het opleiden van jonge paarden. Hij heeft veel van zijn ervaring opgedaan op een Friese paarden fokkerij. Tevens is hij afgestudeerd als Junior Account Manager in Amersfoort. Berny maakt de afspraken voor het zadelmeten en is tevens verkoopadviseur. Je kunt Berny rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Joke Geurtsen

Administratief medewerker
Joke is niet actief in de ruitersport. Zij doet de administratie van Countrymill. Voor vragen over facturen of andere administratieve zaken kan je Joke rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In herinnering - Fleur Nijeboer

Verkoop adviseur en zadelfitter
Fleur is jarenlang bij ons verkoopadviseur en zadelpasser geweest. 27 januari 2019 is zij overleden, wij herinneren haar als een liefdevolle collega.