Wil jij gelijk weten hoe jouw droomlaarzen eruit komen te zien? Of wil je inspiratie op doen om te kijken wat echt bij jou past? Kingsley en Petrie hebben speciale configuratoren waar je jouw laarzen helemaal naar wens kan samenstellen en gelijk het resultaat ziet. In het echt kunnen de kleuren iets afwijken.

Kingsley configurator

De Kingsley rijlaarzen kunnen volledig naar wens gemaakt worden, met de eindeloze mogelijkheden kan je echt jouw droomlaars ontwerpen. Speciaal hiervoor hebben ze de Kingsley Footwear configurator, met de 3D visualisatie kan je alle modellen, kleuren, stiksel en combinaties van alle kanten bekijken. Via de link kom je op de Kingsley Footwear website, kies hier het gewenste model, waarna je de laars volledig naar wens kan samenstellen. Wil je de leerstaaltjes en kleuren overzichtelijk bekijken? Via de volgende link kom je op het overzicht van de Kingsley leerstaaltjes (let op: het zijn leerproducten, in het echt kunnen de kleuren wat afwijken. Niet elke leersoort is mogelijk op elk model). Heb je de laars zoals jij hem graag wilt hebben? Kom dan met jouw ontwerp bij ons langs, dan meten wij hem volledig aan. Hiervoor kan je het beste een afspraak inplannen, dan zorgen wij dat er een medewerker voor je klaar staat.
Kom je er toch niet helemaal uit? Kom dan gerust eens langs in de winkel om te kijken naar de showmodellen en leerstaaltjes.

Kingsley laarzen configurator

Petrie laarzen configurator

Petrie configurator

Bij Petrie kan je jouw laars precies ontwerpen zoals jij hem graag wilt hebben! Kies eerst het model wat je graag wilt hebben en selecteer dan de leer opties, kleuren en mogelijkheden zoals jij ze graag ziet. De configurator van Petrie laat gelijk de prijs zien van de laars en alle opties, vul al je gegevens in en ontvang via de mail het ontwerp van jouw droomlaars. Je kunt de laarzen ook ter plekke bij ons samenstellen met de Petrie tablet bij ons in de winkel. Weet je precies hoe je hem wilt hebben? Kom dan bij ons langs zodat wij hem perfect voor je kunnen aanmeten. Hiervoor kan je het beste een afspraak inplannen, dan zorgen wij dat er een medewerker voor je klaar staat.
Weet je nog niet helemaal zeker hoe je laars moet worden? Kom dan gerust eens bij ons langs in de winkel voor advies of inspiratie.

Country Mill Horse-Support

Ohmstraat 11
3861 NB Nijkerk
(Gelderland, Nederland)
Overige bedrijfsgegevens

Showtack logo
Wintec logo
Equilog logo
Zadelmeting inplannen